The Use of Artificial Intelligence to Promote Sustainable Consumer Behavior: Analyzing Societal Challenges and Opportunities - Filipová, Alexandra, 1999-
Skúmanie úlohy AI v podpore udržateľného spotrebiteľského správania so zameraním na spoločenské výzvy, ako etické otázky, ochrana osobných údajov a digitálna inklúzia.