Coverage of Households with High-speed Internet as a Part of the Agenda 2030 - Megyesiová, Silvia, 1969-
V rámci Agendy 2030 bolo definovaných viacero cieľov, ktoré by mali krajiny do roku 2030 dosiahnuť. Jedným z cieľov je do roku 2030 zabezpečiť pre domácnosti krajín EÚ ich 100 percentné pokrytie vysoko-rýchlostným internetom, ktorý prispieva k ekonomicko-sociálnemu rozvoju obyvateľstva.