Austria - Seresová, Katarína, 1967-
Od nepamäti ľudia používali jazyk na komunikáciu, čím podporovali rozvoj komunít a kultúr. Vojna bola tiež súčasťou ľudskej histórie, keďže sa ľudia museli brániť pred nepriateľmi a chrániť svoje územie a zdroje.