Russia - Uličná, Martina, 1971-
Politický diskurz v Rusku je silne ovplyvnený autoritárskym politickým systémom. Často je polarizovaný a rozdeľujúci s málo priestorom pre kompromis, alebo spoluprácu medzi protichodnými názormi. Vládu nad médiami a politickou opozíciou obmedzila rôznorodosť vypočutých hlasov, čo prispelo k nedostatku konštruktívnosti dialógu a neschopnosti riešiť kľúčové politické otázky.