United Kingdom - Némethová, Ildikó, 1974-
Umenie komunikácie je obzvlášť dôležité v čase mieru, ale rovnako dôležité v čase vojny. Je to dôležité pre agresora, ale podobne kľúčové pre krajiny politikov, ktorí sa musia brániť proti agresorovi. Je to rovnako dôležité pre politikov v štátoch, ktorí pomáhajú napadnutý štát. Jeden zo štátov, ktorý Ukrajine výrazne pomáha v jej boj proti ruskému agresorovi je Spojené kráľovstvo.