Zákaz zneužitia práva v pracovnoprávnych vzťahoch - Petríková, Lucia
Zásada zákazu zneužitia práva patrí medzi všeobecné zásady európskeho pracovného práva a uvedená zásada má významné miesto aj v právnom poriadku Európskej únie, ak aj v právnom poriadku jednotlivých členských štátov. Aké sú funkcie zásady zákazu zneužitia práva? Čo je zmyslom uvedenej zásady? Ako je to s dobrými mravmi v pracovnoprávnych vzťahoch?