Open Science and Academic Integrity: Meeting at the Crossroads - Artiukhov, Artem, 1983-
Znázornenie vzťahu medzi otvorenou vedou a akademickou (výskumnou) integritou prostredníctvom bibliometrickej analýzy. Hlavné aspekty zachovania akademickej integrity v koncepte otvorenej vedy. Vytvorenie všeobecného prístupu k popisu dynamického interakčného systému medzi otvorenou vedou a akademickou integritou.