Verbal and Nonverbal Components of Political Addresses by President Volodymyr Zelenskyy (Wartime Period) - Goloshchuk, Svitlana, 1976-
Vojnové obdobie si vyžaduje efektívny krízový manažment a silné vodcovské schopnosti pre jeho strategickú reguláciu. Pri výbere analýzy politického prejavu ako prípadovej štúdie sa zameriavame na jeho jedinečný štýl a úroveň podpory vyjadrenej ukrajinskou spoločnosťou, o čom svedčia národné prieskumy verejnej mienky a počet sledovateľov na sociálnych médiách. Aplikuje deskriptívne a analytické metódy na skúmanie verbálnych a neverbálnych zložiek politických prejavov Volodymyra Zelenského počas rozsiahlej invázie na Ukrajinu.