Structuring “Education – Migration – Labour Market” Chain - Barvinok, V.Yu
Táto štúdia sa zameriava na analýzu výskumného prostredia so súčasnými trendmi, medzerami a potenciálnymi smermi budúcich publikácií v oblasti vzdelávania, migrácie a trhu práce pri predchádzaní „úniku mozgov“ na Ukrajine počas vojny. Metóda výskumu je založená na analýze chronologického charakteru vzdelávacích, migračných a pracovných trhov a budovaní geografických máp prepojení a využívaní databáz Scopus a Web of Science v rámci softvéru VOSviewer.