Inventarizácia v samospráve - rozsah vnútorného predpisu - Majorová, Miriam
Predpokladom efektívnej realizácie projektu inventarizácie je existencia vnútorného predpisu spracovaného na podmienky konkrétnej účtovnej jednotky vykonávajúcej inventarizáciu. Tento príspevok nadväzuje na tematiku inventarizácie v predchádzajúcom čísle časopisu a zameriava sa na rozsah vnútorného predpisu.