Tri príbehy o hľadaní líderstva v ére rýchlych zmien - Mackanič, Rastislav
Konkrétne príklady skúseností troch organizácií, ktoré oslovili partnerov spoločnosti Amrop, aby im poskytli odborný pohľad na líderstvo v týchto firmách a navrhli a poskytli pomoc pri organizačných zmenách.