Porovnanie Chatbotu z roku 2023 a z roku 2024 na podporu MAT metodológie vo verejnom obstaravaní - Dudek, Daniel, 1999-
Porovnanie účinnosti najlepšieho chat-botu a zároveň zisťovanie, či chat-boty je možne použiť k podpore metodiky MAT vo verejnom obstarávaní.