Teória hiera a importne clo - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Zaoberanie sa témou importných ciel a obchodnej vojny so zameraním na prípad z roku 2018, keď USA zaviedli clá na hliník a oceľ s cieľom oslabiť čínsku ekonomiku. Tento krok však spôsobil konflikt aj s EÚ, Kanadou a Mexikom, ktoré odpovedali zavedením ciel na americké produkty. Skúmanie prostredníctvom teórie hier, či má zavedenie cla ekonomický zmysel, aké výhody prináša obchodná vojna a akú rolu hrajú bilaterálne dohody.