Dopyt po lízingu nákladných vozidiel klesol - Maťo, Vladimír
Chuť obmieňať vozový park a investovať do nových technológií je dobrým indikátorom zdravia odvetvia dopravy. Cestní dopravcovia však v poslednom období narážajú na množstvo prekážok a výziev, ktoré ich neraz tlačia na hranicu prežitia. Na aktuálny vývoj a trendy, ktoré hýbu sektorom poskytovania financovania nákupu nákladných automobilov, sme sa preto pýtali lídrov slovenského lízingového trhu.