Fixing Risk Metrics in Excess Co-Insurance via Franchise Adjustment - Slaninka, František, 1973-
Prezentovanie, ako optimalizovať úrovne rizika pri nadmernom spolupoistení úpravou hodnoty odpočítateľnej položky.