Hodnotenie kvality v kúpeľnom podniku - Čukanová, Miroslava, 1984-
Hodnotenie kvality v kúpeľnom podniku zohráva kľúčovú úlohu pri poskytovaní kvalitných služieb. Okrem hodnotenia kvality zákazníkmi možno kvalitu hodnotiť podľa rôznych prvkov alebo ukazovateľov. Kvalitu je potrebné pravidelne vyhodnocovať, aby vedenie kúpeľnej spoločnosti mohlo správne reagovať a znižovať negatívne dopady, ktorými môžu byť napríklad nízke mzdy zamestnancov či preťažený zdravotnícky personál. Významným zistením príspevku je výrazný rozdiel v hodnotených prvkoch kvality medzi porovnávanými kúpeľnými spoločnosťami Dudince a Sliač. Návštevnosť kúpeľov Sliač v roku 2022 považujeme v porovnaní s kúpeľmi Dudince za výrazne nízku. Ďalším zistením je nízka vyťaženosť zdravotníkov v kúpeľoch Sliač, čo môže znamenať kvalitnejšie zdravotnícke služby.