Recenzia - Barák, Vladimír
Recenzovaná kniha - práca viac ako dvadsiatich autorov, ktorá má za cieľ predstaviť a prediskutovať súčasné trendy v oblasti sociálnej práce. Prináša zaujímavé príspevky prezentujúce nové výzvy, vedecké výskumy a už relatívne dobre známe problémy v oblasti sociálnej práce. Autori tak robia s novým pohľadom a netradičnými riešeniami.