AI-Driven Strategies for Category Management Profitability - Lipták, Pavol, 1998-
Dokument sa zameriava na identifikáciu spôsobov, ktorými môže AI pomôcť vytvárať inovatívne stratégie potrebné na optimalizáciu cien a produktových radov v rámci správy kategórií s cieľom maximalizovať ich ziskovosť.