The Role of Consumer Feedback in Driving Innovation - Burzová, Simona, 1999-
Článok analyzuje spôsoby efektívneho zhromažďovania a interpretácie spätnej väzby od spotrebiteľov s cieľom zlepšiť inovačný proces a zabezpečiť úspech nových iniciatív. Rozoberá tiež výzvy, ktoré môžu vzniknúť pri spracovaní a interpretácii spätnej väzby. Zároveň poukazuje na výhody aktívneho zapájania spotrebiteľov do inovačného procesu vrátane vytvárania spokojných zákazníkov, zlepšovania konkurencieschopnosti a minimalizácie rizika spojeného s uvedením nových produktov na trh.