Models for Perceived Importance and Satisfaction of Outsourcing Factors: Evidence from Slovakia - Daňo, Ferdinand, 1959-
Hlavným cieľom tohto článku je vyvinúť jednoduché modely, ktoré budú postačujúce na meranie dôležitosti a spokojnosti outsourcingu logistických činností vo vybraných oblastiach. Spoľahlivosť výskumných nástrojov bola overená pomocou koeficientov odhadu spoľahlivosti.