Daň z nehnuteľností na zdaňovacie obdobie roku 2025 - Ištóková, Iveta
Ak ste sa stali v roku 2024 vlastníkom, správcom, nájomcom alebo užívateľom nehnuteľnosti alebo v roku 2024 došlo k zmene druhu alebo výmery pozemku, účelu využitia stavby, bytu alebo nebytového priestoru, alebo vám zaniklo vlastníctvo, správa, nájom alebo užívanie nehnuteľnosti, ste povinný podať čiastkové priznanie k dani z nehnuteľností.