Komparatívna marketingová analýza vybraných TNK z telekomunikačného sektora - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Zostaviť stručného marketingového rozboru s cieľom poskytnúť jeden konkrétny prístup k cieleniu zákazníkov pomocou empirickej analýzy firemných zákazníkov piatich telekomunikačných spoločností, ktorá neskôr poslúži ako základ pre prípadové štúdie do pripravovanej monografie a učebnice ku predmetu Obchodné rokovania v rámci projektu.