Komparatívna marketingová analýza vybraných TNK z automobilového sektora - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Zostavenie stručného marketingového rozboru s cieľom poskytnúť jeden konkrétny prístup k cieleniu zákazníkov pomocou empirickej analýzy firemných zákazníkov piatich automobilových spoločností, ktorá neskôr poslúži ako základ pre prípadové štúdie do pripravovanej monografie a učebnice ku predmetu Obchodné rokovania v rámci projektu KEGA.