Statistical Clustering within the European Culture Industry: Grouping Countries Based on Economic Indicators - Hojdik, Vladimír, 1992-
Využitie klastrovej analýzy na preskúmanie ekonomických vzorcov v kultúrnom priemysle v krajinách celej Európy. Identifikovanie podobných skupín krajín na základe ekonomických údajov kultúrneho priemyslu.