Dodanie služieb z daňového a účtovného pohľadu II: predmet dane, vznik daňovej povinnosti a zmeny od roku 2025 - Cígerová, Nadežda
Poplatky, ktoré sa môžu považovať za predmet dane. Vznik daňovej povinnosti pri poskytovaní služieb. Povinnosť odviesť DPH pri službách v špecifických prípadoch. Prenesenie daňovej povinnosti na odberateľa pri službách s miestom dodania v tuzemsku. Tlačivá (formuláre) vo väzbe na DPH. Zmeny v zákone o DPH pre rok 2025.