Komparatívna analýza návratnosti vybraných spoločností v priemyselnom sektore a indexu S&P 500 - Vavlič, Lukáš, 1992-
Komparácia návratnosti akcií spoločností, pôsobiacich v sektore priemyselných produktov v porovnaní s indexom S&P 500 v období šesť rokov od roku 2017 do 2022.