Štruktúra spotrebných výdavkov domácností SR v závislosti od príjmovej chudoby - Vojtková, Mária, 1966-
Porovnanie štruktúry ekvivalentných spotrebných výdavkov domácností SR v závislosti od miery rizika chudoby na základe údajov z výberového zisťovania rodinných účtov (RÚ) pomocou exploračnej analýzy ako aj Gatevovho indexu nepodobnosti štruktúr.