Marketingové trendy 2025: od predikce k preskripci úspěchu - Knihová, Ladislava
Analýza v marketingovom výskum - preskriptívna analýza. Marketingové trendy roku 2025 - umelá inteligencia, hlasové vyhľadávanie, krátke formáty videa, video streaming a živé vysielania, personlizácia obsahu, kontextuálne doporučovacie systémy, plynulé transakcie a bezkontaktné platby, virtuálne obchody, nakupovateľný obsah, virtuálni influenceri a VR, AR a XR.