Seniori a finančná gramotnosť... zraniteľná skupina? - Orlov, Denys, 1998-
Úroveň finančnej gramotnosti seniorov. Seniori ako ľahký terč pre finančné podvody. Potreba učiť staršiu generáciu k obozretnému (finančnému) správaniu aj pomocou budovania finančnej gramotnosti.