Regionálna analýza výdavkov slovenských domácností - Labudová, Viera, 1958-
Charakteristika životnej úrovne na základe čistých peňažných výdavkov domácností prepočítaných na jedného člena domácnosti v jednotlivých krajoch Slovenska. Možnosť využitia metód na meranie podobnosti štruktúr (Gatevov koeficient podobnosti štruktúr) na meranie regionálnych disparít životnej úrovne, ktoré sa odrážajú v diferencovaných štruktúrach čistých peňažných výdavkov domácností. Analýza čistých výdavkov (štruktúra výdavkov) domácností v jednotlivých krajoch Slovenska (NUTS 3) v sledovanom období rokov 2001 až 2019. Použitie údajov z prieskumu domáceho rozpočtu, ktoré zozbieral Štatistický úrad SR.