The Issue of Higher Education Funding in Slovakia - Bernátek, Lukáš
Zdôraznenie podstaty nových zmlúv o výkone, ktorých podpisom sa zároveň dosahuje kľúčový míľnik v Pláne obnovy a odolnosti Slovenska.