Spotrebiteľské správanie a životný štýl mládeže v odraze sledovaných parametrov zdravia - Lieskovská, Vanda, 1961-
Súčasťou zdravotnej politiky sú manažérske aktivity zamerané na podporu zdravia, ktoré idú z najvyššej úrovne v rámci WHO, cez zdravotné politiky Európskej únie, národné ekonomiky až po jednotlivcov. Dôležitosť posilňovania zodpovednosti za seba kladie dôraz na zdravie každého jednotlivca. Príspevok vychádza z výsledkov vybraných štúdií zameraných na vykazovanie zdravotných parametrov. Strategický rámec v oblasti zdravia. Postupy pre výkon prevencie a ich zavedenie do praxe. Zisťovanie parametrov zdravia a životného štýlu mládeže.