Majetok využívaný aj na osobné potreby v daňových súvislostiach - Mintál, Ján
Uplatňovanie paušálnych výdavkov a uplatňovanie preukázateľných výdavkov. Daňové výdavky, odpočet dane. Majetok využívaný aj na osobné účely z hľadiska zákona o dani z príjmov a z hľadiska DPH.