Vybrané koncoročné daňové úpravy fyzickej osoby podnikateľa - Brnová, Miroslava
Daňovníci s príjmami podľa ustanovenia § 6 ods. 1 a 2 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. musia po skončení daňového obdobia vypočítať daň v daňovom priznaní k dani z príjmov fyzických osôb typ B. Pripočítateľné a odpočítateľné položky základu dane - špeciálne úpravy základu dane.