Rámcová dohoda a jej pojmové vymedzenie - Tazberík, Ján Miloslav
Inštitút rámcovej dohody je v oblasti verejného obstarávania chápaný ako nástroj flexibilného zadávania zákaziek. Čo predstavuje rámcová dohoda a čo by mala obsahovať? Odpoveď nájdete v článku.