Credit Cards, Credit Utilization, and Consumption - Fulford, Scott L.
Údaje z Credit Bureau používame na to, aby sme ukázali, že limity kreditných kariet rýchlo rastú v ranom veku a sú dôležitým zdrojom likvidity v ranom veku. Využitie individuálnych úverov je však z krátkodobého aj dlhodobého hľadiska stabilné. Na vysvetlenie týchto nových zistení navrhujeme model spotreby životného cyklu s heterogénnymi preferenciami, možnosťou otáčania a kreditnými kartami používanými na platby.