Disclosures About Algorithmic Decision Making in the Corporate Reports of Western European Companies - Bonsón, Enrique
Za posledné desaťročie sa zvýšilo používanie rôznych nástrojov umelej inteligencie (AI). Cieľom príspevku je analyzovať súčasné praktiky veľkých západoeurópskych spoločností, pokiaľ ide o zverejňovanie informácií o automatizovanom rozhodovaní (ADM) v ich výročných správach alebo v správach o udržateľnosti.