The Website through Gen Z’s Eyes: Key Insights and Important Elements for Effective Online PR Promotion of Universities. - Volfová, Hana
Článok vychádza z teoretických základov online PR a marketingovej komunikácie a zameriava sa na meniace sa prístupy a očakávania generácie Z, ktorá je stále viac digitálne zdatná a ovplyvňuje trendy v online marketingu. Analyzujeme, ako digitálne kompetencie a preferencie vysokoškolských študentov generácie Z ovplyvňujú ich vnímanie prvkov online PR univerzitných webových stránok, ako je prehľadnosť, UI, vizuálna stránka, informatívnosť a funkčnosť webových stránok. Výsledky tohto výskumu poskytujú cenné poznatky pre marketérov a PR špecialistov, ktorí sa snažia lepšie porozumieť tomu, ako komunikovať s Generáciou Z a ako efektívne využívať online PR stratégie pre lepšie zapojenie a budovanie pevnejších vzťahov s touto kľúčovou demografickou skupinou.