Science Diplomacy and Examples of Its Application in Slovakia and the Czech Republic - Mattoš, Boris, 1977-
Skúmanie koncepcie vedeckej diplomacie, pričom sa poskytuje a teoretický základ a komparatívny rozbor jeho aplikácie na Slovensku a v Českej republike. Vyplnenie medzery v slovenskom akademickom diskurze definovaním vedeckej diplomacie a skúmanie jej inštitucionálnych rámcov a praktík v oboch krajinách.