Césaire, Bauman and Adorno and Horkheimer on the Holokaust - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Porovnanie tézy Zygmunta Baumana o modernite a holokauste s kritikou osvietenstva Theodora Adorna a Maxa Horkheimera a jeho prepojenie s modernou vo vzťahu k holokaustu.