Development of Foreing Trade Activities of Australian Commonwealth and the East Asia Countries - Taliian, Iryna, 2000-
Poskytnutie komplexného rozboru zahraničných obchodých aktivít Austrálie s ázijskými krajinami, ktoré by boli užitočné pri hodnotení súčasného stavu austrálsko-ázijskej spolupráce.