Changes in the VAT Act Effective from 1.7.2024 and from 1.1.2025 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty, ktoré nastali schválením 24. apríla 2024 a nadobudli účinnosť 1. júla 2024 a niektoré vstúpia do platnosti 1. januára 2025.