Možnosti spracovania a využívania rastlinného odpadu - Sudzina, Marián
Verejná zeleň je prostredím, z ktorého vzniká množstvo odpadu, hmoty rastlinného pôvodu, a to predovšetkým v súvislosti s jej údržbou alebo v dôsledku iných vplyvov i v období mimo vegetácie, pričom je adekvátne poukazovať na možnosti ďalšieho spracovania a zužitkovania daného rastlinného materiálu v prospech tejto zložky životného prostredia miest a obcí.