Analysis of Digital Marketing Activities of a Family Business - Travel Agency CK Tilia - Horský, Jerguš, 1998-
Analýza aktivít digitálneho marketingu prostredníctvom hĺbkovej SWOT analýzy, ktorá slúži ako nástroj na zvýšenie konkurencieschopnosti a základ pre identifikáciu kľúčových oblastí zlepšenia pre konkrétny rodinný podnik cestovného ruchu. Sformovanie a vypracovanie komplexného návrhu vhodnej stratégie na základe SWOT analýzy s určením konečnej bilancie parametrov, ktoré zabezpečia zefektívnenie digitálnych marketingových aktivít konkrétnej cestovnej kancelárie. Strategické odporúčania vychádzajú z dôkladného vyhodnotenia interných zdrojov a vonkajších trhových podmienok s cieľom zefektívniť používanie nástrojov digitálneho marketingu. Výsledkom predmetnej analýzy je zabezpečiť zvýšenie relevantnosti a prínosu niektorých aktivít digitálneho marketingu, ktoré sú primárne zamerané na zvýšenie konkurencieschopnosti prostredníctvom inovatívnych a efektívnych marketingových prístupov, s cieľom prispieť k dlhodobej prosperite podniku.