A Comprehensive Analysis of the Economic Dynamics and Challenges in the Public Sector: Comparison of the Material for Teaching and the World Journal’s Evidence - Neugebauer, Jan
Pohľad do teoretických rámcov používaných vo výučbe verejnej ekonómie pre českých študentov. Analýzou existujúcich výukových materiálov sa výskum zameriava na preklenutie priepasti medzi teoretickými základmi a praktickými aplikáciami vo verejnom sektore. Výskum odhaľuje nepomer medzi dôrazom na teoretické konštrukty a začlenením reálnych ekonomických výziev.