The Crucial Role of Soft Skills in Graduates’ Employability and in Holding a Successful Business Negotiation - Strelinger, Ján, 1964-
Vyjednávanie je jednou z najdôležitejších zručností, ktoré si ako obchodník rozviniete. Zamestnávatelia zisťujú, že mäkké zručnosti – najmä medziľudské zručnosti, ako je vyjednávanie, mnohým novým zamestnancom veľmi chýbajú. Úspešní vyjednávači sa spoliehajú na vedomosti, inteligenciu, nervy a iné komunikačné a medziľudské zručnosti. Aj keď sa to môže zdať ťažké naučiť sa, pravdou je, že väčšina ľudí už má zdanlivo tieto schopnosti.