The Role of the Teacher in English for Specific Purposes - Krajčovičová, Linda, 1987-
Rastúci dopyt po angličtine v špecializovaných odborných, akademických a technických odboroch viedol k poprediu záujmu angličtiny na špecifické účely (ESP). Ako sa rozsah ESP neustále rozširuje, úloha učiteľa ESP sa stala komplexnejšou a mnohostrannejšou. Cieľom tohto príspevku je preskúmať kompetencie a postupy, ktoré sa považujú za nevyhnutné pre efektívne vyučovanie ESP.