Innovative Methods in Teaching Business Negotiations - Kapráliková, Ivana, 1974-
V angličtine je znalosť vyjednávacích techník rôzneho druhu (najmä obchodných) v súčasnosti jednou z najžiadanejších zručností potrebných na firemných pracoviskách, či už na Slovensku alebo v zahraničí. Preto je teraz potrebný formálny výskum na identifikáciu špecifických relevantných zručností, ktoré vedú k efektívnej implementácii získaných zručností do vyjednávacích procesov.