Formirovanie u studentov-inostrancev kul'turovedcheskoj kompetencii pri obuchenii yazykovym disciplinam - Vazanova, Marina, 1976-
Problematika jazykovej prípravy odborníka - internacionalistu, ktorý je schopný vytvoriť program činnosti v prípade situácií, ktoré si vyžadujú kultúrnu kompetenciu na ich riešenie.