Measuring the Quality of Hotel Services - A Systematic Review - Jaremen, Daria Elzbieta
Zámerom štúdie je lepšie pochopenie metodiky hodnotenia kvality hotelových služieb identifikáciou a systematizáciou existujúcich poznatkov o metódach a škálach, používaných na meranie kvality v hotelierstve.